2022-05-30 07:43:23• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Egy nagyon sikeres periódusnak nézel elébe

Napi horoszkóp május 30-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint ne hagyd, hogy bárki is elrontsa a kedvedet a mai napon! Te pozitív, és lelkesítő típus vagy, magára vessen, aki ezt a vehemenciát rámenősségnek, avagy tolakodásnak véli. A többiek annál inkább értékelik a stílusodat, s merítkeznek belőled.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Eddig csak féltél a változástól, most végre élvezed is a jótéteményeket, amiket az életedben bekövetkező újdonságok jelentenek. Használj ki minden percet, ami örömben részesít! Most egy nagyon sikeres periódusnak nézel elébe.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Újhold van ma az Ikrek jegyében! Nagyon szerencsés kezdeteket jelez neked ez a holdállás! Bármilyen hosszú távú tervedbe ma vágj bele, biztos lehet a sikerekben! A szerelemben is szép élmények várnak.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A magánéleti döntések ideje jött el a számodra a napokban. A legfontosabb azonban az, hogy bármit is döntesz, legyen erőd ki is tartani az elhatározásod mellett. A folytonos hezitálással a saját idegeit őrlöd fel.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ma az átlagosnál is optimistább hangulatban leszel, és milyen jól teszed. Minden okod megvan a bizakodásra! Keresed az utat, hogy több pénzt kereshess és takaríts meg saját magad számára. Jó tanácsot kapsz egy illetőtől, fogadd meg!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ma a szokásosnál is érzékenyebb és ingerlékenyebb lehetsz. Nem kellene azonban minden szón megsértődnöd, mert nagyon is lehetséges, hogy félreértés áldozata leszel. Inkább tekints el nagyvonalúan még a szándékos megjegyzésektől is.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Újhold van az Ikrek jegyében. Rád nagyon pozitívan hat ez a bolygóállás. Meg tudod mutatni személyiséged legjobb oldalát, és igazán csak úgy vonzod magadhoz az embereket. A ma kezdődő kapcsolatok nagyon tartósak lesznek.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ma valahogy minden flottul megy, és mindent szinte varázsütésre el tudsz intézni. A magánéletedben pedig kaphatsz egy nagyon jó hírt, ami hosszú időre megoldja a problémáidat.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Az élet számtalan kihívást tartogat neked. És ezek között egy nagy esélyt is. Talán épp az jelenti a legnagyobb lehetőséget, ami a legkevésbé vonzó neked. Bízd magad kicsit a sorsra!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Sajnos be kell látnod, hogy az utóbbi időben kissé a fejedre nőttek a dolgaid. Nem háríthatsz mindent a társadra, vedd a kezedbe az ügyeidet! Ma ehhez új lendületet adhat az Ikrek újhold.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Újhold van az Ikrek jegyében. Eseménytelen napra számíthatsz, de addig jó neked! A felszínen azért, ha nem is történik semmi, a mélyben, a lelkedben, a gondolataidban igen. Nem mindegy hát, hogy milyen környezetben vagy, és milyen gondolatokra koncentrálsz.


Halak: II. 19. - III. 20.

Végre ismét reménytelien tekinthetsz a jövőbe. Amit eddig csak reméltél, hogy a társad felébred, és belátja a hibáit, végre valósággá válik. Ne ostorozd őt azonban, inkább segíts neki kiutat mutatni a helyzetéből!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: